Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с алармата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с алармата

Значи проблема е следния.
    След откачане на акомулатора алармата спря да ми действа. Нито отключва нито заключва даже и звук няма. Изключвах я от клучето и после я включвам и не започва да свири. На какво може да се дължи това? И да отбележа че алармата се намира отзаде в багажника
    Last edited by dinko7465; d.m.y г., 14:01.

може да се дължи на това,че има грешка в компа

Comment

В какъв смисал грешка в компа? Грешка за алармата или друга грешка.
      Онзи ден се оправи днес пак неможах да запаля и след като ми подадаха ток запали и алармата пак я нямаше

Comment

Според мен ако не си смениш акумулатора проблема ти с алармата ще е най-малкия който ще имаш
        AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Колега мисля, че въпросът ми е насочен точно кам едно нещо

Comment

Колега аз мойта като я купих и бяха сложили нек`ъв акумулатор 45 ампера май беше. Точно по същия начин ми се бъгяса алармата с "подаването на ток", изгоря ми подгревна свещ (може и да е било случайно ама...), светна ми чека за еърбезите, излезе грешка на датчика на разпределителния вал..... Та като смених акумулатора, изчистиха ми грешките, на алармата и дойде "акъла" и от тогава тези грешки не са се появявали
            Между другото покрай тези приключения ми казаха и че когато се заигравам с акумулатора ключа не трябва да бъде в контакта щот можело нещо да се скарат с имобилайзера
            Last edited by kiko73; d.m.y г., 16:52.
            AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Working...
            X